BHV herhaling (1 werkdag)

Bij de BHV herhaling ligt de nadruk op interactie en praktijksituaties. De vaardigheden en de kennis op het gebied van brandbestrijding, ontruiming, evacuatie en levensreddende handelingen worden getraind en het gebruik van een AED geoefend. Hiermee verleng je het BHV-diploma of herhalingspas met één jaar. De open inschrijving BHV herhaling is inclusief gebruik van het materiaal en een lunch!

Open inschrijving (prijzen zijn excl. btw):
- BHV herhaling € 195,- pp (1 dag)
- BHV-EHBO voor chauffeurs incl. CCV code 95 € 245,- pp (1 dag)

In-company (prijzen zijn excl. btw):
- basiskosten inclusief deelname van 9 cursisten € 1.500,-.
- iedere extra cursist kost € 65,- pp (maximaal 16 cursisten)

BHV basis (online theorie + 1 praktijkdag)

Onervaren BHV-ers leren op verantwoorde wijze een brand te bestrijden, toepassen van levensreddende handelingen, reanimeren (met AED) en omgaan met een ontruiming/ evacuatie. Het BHV basisdiploma is één jaar geldig. De online theoriecursus duurt circa 3,5 uur en de praktijkdag (8:30-16:00) is inclusief gebruik van het materiaal en een lunch!

Open inschrijving (prijzen zijn excl. btw):
- BHV Basiscursus € 235,- pp (online theorie + 1 praktijkdag)
- BHV-EHBO voor chauffeurs CCV code 95 € 245,- pp (1 dag)

In-company (prijzen zijn excl. btw):
- basiskosten inclusief deelname van 9 cursisten € 1.650,-.
- iedere extra cursist kost € 95,- pp (maximaal 14 cursisten)

GRATIS VERPLAATSEN kan tot 3 weken voor aanvang van de cursus. Verplaatsen binnen 3 t/m 2 weken voor aanvang kost € 37,50 pp. Verplaatsen binnen 2 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus kost € 55,00 pp. Bij verplaatsen binnen 1 week voor aanvang en bij no-show wordt het volledige cursusgeld in rekening gebracht.
GRATIS ANNULEREN kan tot 4 weken voor aanvang van de cursus. Bij annuleren binnen 4 weken tot 2 weken voor aanvang is de helft van het cursusgeld verschuldigd. Volledige vergoeding is verschuldigd bij annulering minder dan 2 weken voor de aanvang van de cursus.

LET OP: de online theorie cursus is 24/7 te bereiken met een computer (pc/laptop/tablet oid) met een internetverbinding en Flash Player. Starten en pauzeren kan op elk gewenst moment. Ook het tempo en de volgorde waarin de cursus wordt doorlopen, is volledig zelf te bepalen. Het systeem houdt bij welke hoofdstukken bestudeerd zijn en welke nog gevolgd moeten worden.