Inloggen of een code activeren
Activeer de inlogcode of ga naar een bestaand account. Volg bij het activeren van de inlogcode de stappen uit de handleiding. De online cursus werkt het beste als u Google Chroom als browser gebruikt

online cursus

Krijgen alle BHV cursisten een inlogcode?
Nee, alleen bij de BHV basiscursus volgen de cursisten een online BHV theorie module.

Hoe kom ik aan een inlogcode?
In de opdrachtbevestiging die u per mail ontvangt na uw inschrijving staat de inlogcode vermeld. 

Ik ben ingelogd maar de cursus start niet op (hij blijft laden), wat moet ik doen?
Sluit de pagina en open vanuit een andere browser zoals Firefox of Explorer een nieuwe pagina. Typ in de taakbalk www.deVCAcursus.nl/inloggen. Nu kan je opnieuw de onlinecursus starten. Lukt het als nog niet, neem dan gerust contact met ons op.

Hoelang heb ik toegang in de online cursus?
De online cursus is na het activeren van de cusus 365 dagen onbeperkt beschikbaar. Als de cursus volledig doorlopen is blijft er voor de resterende 365 dagen een naslagwerk beschikbaar. 

Ik probeer in te loggen maar het lukt niet, hoe kan dat?
Het systeem houdt rekening met hoofdletters en kleine letters! Heeft u al goed gekeken of u geen spelfouten heeft in uw e-mailadres of wachtwoord? Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, wat nu?
Een nieuw tijdelijk wachtwoord kan u aanvragen op de inlogpagina. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarmee uw account is aangemaakt. Telefonisch opvragen van uw wachtwoord is niet mogelijk.